Вебинари

Вебинар: Пост Ковид-19 предизвици за развој на Македонската Економија

Вебинар: Пост Ковид-19 предизвици за развој на Македонската Економија

На 6.4.2022 година во организација на Екномскиот институт – Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, а како дел од јубилејната програма на институтот за одбележување на неговото 70 годишно постоење, се одржа вебинар на тема Пост Ковид-19 предизвици за развој на македонската економија. Предавачите проф. д-р Силвана […]

Read More

Вебинар на тема: ПРЕТПРИЕМНИЧКИ ПРЕДИЗВИЦИ ВО ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ

Вебинар на тема: ПРЕТПРИЕМНИЧКИ ПРЕДИЗВИЦИ ВО ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ

На 19.4.2021 година во организација на Екномски институт – Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Република Северна Македонија и TOBB ETU Универзитетот од Анкара, Турција, се одржа вебинар на тема ПРЕТПРИЕМНИЧКИ ПРЕДИЗВИЦИ ВО ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ. Модератор на вебинарот беше Проф. д-р Зоран Иванов од TOBB ETU, […]

Read More