Економски Институт – Скопје прославува 70 години од своето постоење

На 18 мај 2022 година со почеток во 11 часот, Економски институт-Скопје, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, прославува 70 години од своето постоење. ПРОГРАМАТА на настанот може да се проследи преку видеоконференциска врска на платформата ZOOM.

Видео конференциска врска

Meeting ID: 831 4547 0256
Passcode: 0Fnhpm

*Ве молиме да се приклучите најмалку 10 минути пред почетокот на настанот!