ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС

октомври 28, 2021 нема коментари metodi Категории Новости
Почитувани студенти,

Ве известуваме, дека првиот академски час, за новозапишаните студенти на
втор циклус студии при Економскиот институт – Скопје, ќе се одржи на

29.10.2021 со почеток во 17 часот.