КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ НА ЕКОНОМСКИ ИНСТИТУТ – СКОПЈЕ

септември 1, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани,

во тек се уписите за втор циклус на студии на Економскиот институт-Скопје на следниве програми:

– Финансиски менаџмент

– Претприемништво

– Меѓународна трговија

– Меѓународен менаџмент

– Агробизнис

– Менаџерска економија

– Бизнис логистика

– Логистика на бизнисот

Повеќе инфо за програмите на следниот ЛИНК