Отворени денови во просториите на Економски институт-Скопје

Почитувани наши идни студенти,

Во просториите на Економски институт-Скопје во периодот од 12.09 до 16.09 ќе се одржат отворени денови на кои ќе се презентираат студиските програми од втор циклус на студии.

Повелете посетете не во наведениот период од 10 до 14 часот.