Прелиминарна листа на примени/одбиени кандидати на трет циклус студии по Организациски науки и управување (менаџмент) – прв уписен рок

октомври 12, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани,

Ве информираме дека  прелиминарната листа на примени кандидати за трет циклус студии по Организациски науки и управување (менаџмент) – прв уписен рок е објавена на овој ЛИНК