Прелиминарна листа на примени/одбиени кандидати на трет циклус студии по Организациски науки и управување (менаџмент) – втор уписен рок

декември 27, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани,

Ве информираме дека  прелиминарната листа на примени/одбиени кандидати за трет циклус студии по Организациски науки и управување (менаџмент) – втор уписен рок е објавена на овој линк: