Распоред на зимскиот семестар 2021/2022 година

октомври 28, 2021 нема коментари metodi Категории Новости
Распоред на предавања за изборнии задолжителни предмети на сите насоки од втор циклус студии (4+1) и (3+2) на Економски институт- Скопје за зимскиот семестар 2021/2022 година.
Распоредот Ви го доставувам во прилог: РАСПОРЕД