РАСПОРЕД ЗА СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

август 6, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во периодот од 10.08.2021 до 17.08.2021 ќе се врши пријавување на испити за полагање во септемвриска сесија.

Распоредот за септемвриска сесија може да го преземете од следниов линк: РАСПОРЕД