Слободни места за запишување студенти на втор циклус студии во вториот уписен рок во учебната 2021/2022 година

јануари 13, 2022 нема коментари metodi Категории Новости

Слободни места за запишување студенти на втор циклус студии во вториот уписен рок во учебната 2021/2022 година на следниве програми

– Финансиски менаџмент
– Претприемништво
– Меѓународна трговија
– Меѓународен менаџмент
– Агробизнис
– Менаџерска економија
– Бизнис логистика
– Логистика на бизнисот

Повеќе инфо за програмите на следниот ЛИНК