ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

септември 29, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

ИЗВЕСТУВАЊЕ : ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 12.10 ДО 15.10 ОКТОМВРИ 2021 ГОДИНА.

Почитувани студенти,

Се известуваат новите студентите од втор циклус студии дека запишувањето на зимскиот семестар ќе се врши од 12.10 до 15.10. Октомври 2021 година. Потребни документи:

– Лист за запишување на семестар

– Уплата за зимскиот семестар согласно договорот при запишување.