ЗАВЕРКА И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ЈАНУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

декември 27, 2021 нема коментари metodi Категории Новости

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во периодот од 03.01.2022 до 11.01.2022 ќе се врши заверување на зимскиот семестар 2021/2022 година, и  пријавување на испити за полагање во јануарската испитна  сесија.

Потребни документи:

–          Образец за заверување на семестар

–          Пријава за испит

    Воедно ве информираме дека јануарската испитна сесија ќе се одвива во периодот од 17.01.2022 до 11.02.2022 година.