Заверување на семестар и пријавување на испити за јануарско-февруарска сесија

Почитувани студенти,

Заверување на семестар  и пријавување на испити за јануарско-февруарската испитна сесија започнува од 15.01.2024 заклучно со 22.01.2024 година.

Испитната сесија ќе започне на 29.01.2024 и ќе трае до 14.02.2024 година.

Распоредот ќе ви биде испратен дополнително.

Потребни документи за заверка на семестар

–       Образец за заверување семестар

–       Пријавен лист

–       Индекс за заверка на семестар

 

 Со почит, Економски институт Скопје