Конференции
“ЕВРОПСКИТЕ ЕКОНОМИИ ПО КОВИД-19: ПРЕДИЗВИЦИ И ИМПЛИКАЦИИ ЗА МАКРОЕКОНОМСКАТА ПОЛИТИКА’’

На 27-28 Октомври 2022 година Институтот за економски науки од Белград организира меѓународна научна XIV-та годишна конференција на тема: “European Economies after Covid-19:

Прочитај повеќе »
Еразмус
Конкурс за студентска мобилност во рамки на ERASMUS+ програмата за летниот семестар во академската 2022-2023

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за

Прочитај повеќе »