Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој

Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој 🎓
Ги покануваме сите заинтересирани да го посетат Отворениот ден и одблизу да се запознаат со програмата за втор и трет циклус на студии на Економски Иститут-Скопје на штанд број 10..
📅: 12 април, 2024
⌚: 11:00 до 15:00ч
🪧: плато на УКИМ (кај општествениот кампус)
Ве очекуваме да се запознаеме, дружиме да ги разменуваме нашите искуства и заедно да градиме квалитетна иднина !