Златко Ристески

Хаусмајстор

Повеќе за Златко Ристески

 

Ристески Златко е роден на 24.11.1980 година во Скопје. Средно образование завршил како машински техничар. Во период од 2002 до 2019 година има работено во повеќе приватни фирми како комерцијалист. Во Економскиот институт се вработил во декември 2020 година на работно место хаусмајстор, домаќин.