Комеморативна седница за Проф. Марија Таковска

На 15.12.2022 година со почеток во 11 часот во просториите на Економски институт – Скопје (голема сала) ќе се одржи комеморативна седница за прерано починатата колешка Проф. Марија Таковска.
Ве покануваме уште еднаш да и одадеме почит на професорката.
Економски институт – Скопје