Пријавување на испити за августовската испитна сесија – втор циклус студии

Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити за августовската испитна сесија започнува од 21.08.2023 заклучно со 25.08.2023 година. Испитната сесија ќе започне на 04.09.2023 и ќе трае до 22.09.2023година. Распоредот ќе ви биде испратен дополнително.

Потребни документи :

– Пријава за испит
– Уплатница за извршена уплата од испит

Со почит,

Економски институт – Скопје