Пријавувањето на испити за августовско-септемвриска сесија

Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити за августовско-септемвриска сесија започнува од 17.08.2022 заклучно со 24.08.2022 година. Испитната сесија ќе започне на 29.08.2022 и ќе трае до 16.09.2022 година. Распоредот ќе ви биде испратен дополнително.
Економски институт Скопје