Проф. д-р Силвана Мојсовска гостуваше во емисијата “Топ тема”

Проф. д-р Силвана Мојсовска од Економскиот институт -Скопје на 21.06.2023 гостуваше  во емисијата “Топ тема” посветена на 20 годишнината од Самитот на ЕУ за Западен Балкан одржан во Солун. Во емисијата се дискутираше за македонскиот пат на ЕУ интеграции во изминатите две децении, тековната состојба и можностите за придвижување напред. Емисијата може да погледнете на следниот линк: