РАСПОРЕД НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2021/2022 ГОДИНА

март 18, 2022 нема коментари metodi Категории Новости

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ЗА ИЗБОРНИ И ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ПРЕДМЕТИ НА СИТЕ НАСОКИ ОД ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ (4+1) И (3+2) НА ЕКОНОМСКИ ИНСТИТУТ- СКОПЈЕ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2021/2022 ГОДИНА.

РАСПОРЕДОТ ВИ ГО ДОСТАВУВАМ ВО ПРИЛОГ: РАСПОРЕД