Општо

Комеморативна седница за Проф. Марија Таковска

Комеморативна седница за Проф. Марија Таковска

На 15.12.2022 година со почеток во 11 часот во просториите на Економски институт – Скопје (голема сала) ќе се одржи комеморативна седница за прерано починатата колешка Проф. Марија Таковска. Ве покануваме уште еднаш да и одадеме почит на професорката. Економски институт – Скопје

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ на нашата почитувана колешка и професорка

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ на нашата почитувана колешка и професорка

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ на нашата почитувана колешка и професорка ПРОФ. Д-Р МАРИЈА ТАКОВСКА (1973 – 2022), редовен професор во Економскиот Институт – Скопје, УКИМ, која неочекувано и прерано не напушти. Економскиот Иститут изгуби професионалец во сферата на образованието и науката, кој ќе биде долго запаметен од колегите, соработниците, студентите и сите […]

Read More