ВЕБИНАР: Предизвици и можности за развој на МСП во РСМ

Почитувани,
Чест ни е да Ве известиме дека Економскиот институт – Скопје годинава прославува 70-годишнина. За таа цел Економскиот институт-Скопје, меѓу другите активности, организира и серија на вебинари на релевантни и актуелни теми, како можност за презентирање на научно истражување, размена на мислења и иницирање академска дискусија. Вториот вебинар од серијата на вебинари ќе се оджи на 23 ноември и истиот ќе ја разработува темата: Предизвици и можности за развој на МСП во Република Северна Македонија. За повеќе информации како и за начинот за пријавување можете да се информирате на следниот ЛИНК